Wat te doen in Groningen

Stad Groningen

Groningen is een historische en gastvrije stad. Het is de 'cultuurstad' van het noorden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Groninger Museum of de bruisende binnenstad, waar u vele bezienswaardigheden, leuke winkels, gezellige restaurants en eetgelegenheden, een grote verscheidenheid aan uitgaansmogelijkheden en het Martini Hotel binnen één vierkante kilometer vindt. Voor meer informatie over de stad klik hier

Provincie Groningen

Ook de provincie is zeker een bezoekje waard. Ontdek het authentieke Hoogeland of het door turf getekende landschap van de Veenkoloniën. Rijke historie valt te ontdekken in het Oldambt en in Westerwolde. In het Lauwersland kunnen liefhebbers hun hart ophalen door te zwemmen, varen, wadlopen, fietsen of te wandelen. Sinds kort heeft Groningen bovendien het meest interactieve fietsknooppuntennetwerk van Nederland! Voor meer informatie, klik hier.

Evenementen

Met haar centrale ligging is het Martini Hotel het ideale vertrekpunt om de stad en/of ommeland te verkennen. Actuele informatie over evenementen in de Stad Groningen , vindt u hier.

  

© 2011 | Martini Hotel is a member of Martini Hotel Group

Realisatie: DBH Nederland